Results 1 to 10 of 10

Thread: Summoning monster doesn't work

  1. #1

    Default Summoning monster doesn't work

    Don't know anymore how to report this to Castle Age, but summoning monster restarts screen without summoning it.
    Someone should check it, and report it (if you know how)
    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    as far away as possible from the rest of the world <_<
    Posts
    22,956
    Blog Entries
    5

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by zserg View Post
    Could it be the issue I mentioned here?
    http://www.castleageforums.com/cforu...ummons-in-web3
    Yes, that's it. Probably. So, what should we do?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Somewhere in Valeria.
    Posts
    10,896

    Default

    It was reported by a mod, over a year ago. May 20, 2018.

    I recommend you don't hold your breath.
    ...Dwarven Miner - I found a free chest roll for ye, but I was ambushed by a Dev in the mine.
    Lil rascal made away with it...



  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    as far away as possible from the rest of the world <_<
    Posts
    22,956
    Blog Entries
    5

    Default

    Whitelist web3 on Firefox. I don't think what Firefox is blocking is actually a tracker anyways.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by zserg View Post
    Whitelist web3 on Firefox. I don't think what Firefox is blocking is actually a tracker anyways.
    Ok, I'm probably annoying now, but I can't do that anymore. There is no such option in content blocking.
    Last edited by ndsava; 05-29-2019 at 01:04 PM.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    as far away as possible from the rest of the world <_<
    Posts
    22,956
    Blog Entries
    5

    Default

    It looks like this for me:


  8. #8

    Default

    I definitely don't have "Turn off blocking for this site". I'm on linux, everything is updated and upgraded. I really hate going on G.Chrome. P.S. Should I mention it doesn't work even when I play it through Facebook? Any drop-down menu does nothing when I click on it.

    Last edited by ndsava; 05-29-2019 at 01:52 PM.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Somewhere in Valeria.
    Posts
    10,896

    Default

    ^^That sounds like your browser configuration file is possibly corrupted.

    If it was me, I would export the bookmarks then delete both the program files and user files for that browser. Reinstall the program, let it start new, import the bookmark file.

    This will wipe everything except your bookmarks. Saved info such as passwords and cookies will be gone. Don't do this if you don't understand what is going to happen.
    ...Dwarven Miner - I found a free chest roll for ye, but I was ambushed by a Dev in the mine.
    Lil rascal made away with it...



  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by Rev Sim View Post
    ^^That sounds like your browser configuration file is possibly corrupted.

    If it was me, I would export the bookmarks then delete both the program files and user files for that browser. Reinstall the program, let it start new, import the bookmark file.

    This will wipe everything except your bookmarks. Saved info such as passwords and cookies will be gone. Don't do this if you don't understand what is going to happen.
    That is IT! Thank you very much, it worked for me, I just "refreshed" firefox and it works fine now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •