PDA

View Full Version : Apprentices



Lucid_wolf
06-16-2010, 10:17 AM
I found an good apprentice to trian but it won't let him join as a apprentice is this because he's new to both facebook and Castleage or did I not do this right? I mean he's pretty green, fresh new level 1 new.

Rheannan
06-16-2010, 10:22 AM
It's both, if you're referring to the message of not being able to verify an account as being an authentic Facebook profile. Try this (http://castleageforums.com/cforum/showthread.php?p=1202251#post1202251).